Fri frakt på ordre over kr 1930

Frakt og levering

Så snart pakken din er sendt av apoteket vårt, vil du motta en e-post fra oss med dine bestillingsdetaljer og leveringsadresse. Hvis du valgte en budtjeneste, vil vi også sende deg sporingsnummeret, som du kan bruke til å spore status for forsendelsen din.

Leveringsselskapet sender behandlingen direkte til dørstokken, du kan også velge å sende bestillingen til arbeidsplassen din eller postboksen. Alle ordrer behandles bare etter vellykket mottak av betaling. Apoteket pakker bestillingen og leverer den til deg.

Kan fakturerings- og leveringsadressen min variere?

Ja, selvfølgelig. Vi kan levere bestillingen din hvor du måtte ønske deg, for eksempel arbeidsplassen din eller som angitt ovenfor til en pakkestasjon.

Frakt og leveringPakking av bestillingen din

Alle behandlinger pakkes trygt i en diskret konvolutt eller eske. Alle medisinene er diskret pakket, og innholdet i pakken eller avsenderen nevnes ikke. Konvolutten følger bare med leveringsadressen din. Dermed kan vi garantere maksimal beskyttelse av ditt privatliv.

Hvordan ser pakken ut?

Vi sender alle ordrer i nøytral emballasje. Det er ingen merking eller utskrift som indikerer innholdet i pakken. På denne måten sikrer vi deg for å beskytte ditt privatliv.

 Hvor mye er fraktkostnader?

Alle priser er endelige priser, som betyr at når du bestiller på Abcapotek.com betaler du prisen du ser på nettstedet. Det er ingen ekstra gebyrer eller skjulte kostnader. Det betyr at levering og resept allerede er inkludert i prisen.

Hvilke leveringsalternativer har jeg?

Alle bestillinger sendes via luftpost eller budlevering, og vil bli sendt innen 24 timer etter at betalingen ble mottatt.

 

Gratis Frakt

på ordre over 2000,-

Behov for Hjelp?

Kontakt oss her

Rask Levering

5-9 dager (Sporbar budtjeneste)

100% Sikker Utsjekking

MasterCard / Visa

© Abcapotek.com AS 2020. Jernbanetorget 6, 0154 Oslo, Norge